Over ons

Uniek in:
contentmarketing, webdesign, online, online marketing, kinderspellen, video, games en events!

Iedereen die online marketing bestudeert, weet dat er meerdere manieren zijn om het te gebruiken. Het is gedocumenteerd dat contentmarketing en videomarketing beide cruciaal zijn voor de vindbaarheid in zoekmachines en de autoriteit en geloofwaardigheid vergroten. SEO is essentieel voor zowel online als offline inspanningen. Wij onderscheiden ons in het faciliteren van videomarketing en design. Contentmarketing en videomarketing kunnen worden ingezet via games, kindergames of via sociale media. Videomarketing inzetten voor evenementen? Lees ons artikel over evenementen.

Videomarketing met AI

Online is een complex concept dat steeds groter wordt naarmate de technologie vordert met AI. AI neemt het internet al over en kan de huidige manier van online adverteren veranderen. AI wordt al toegepast in contentmarketing. Op AI gebaseerde teksten kunnen eenvoudig als mens worden gewijzigd, dit maakt het een goede keuze voor gebruik bij het verbeteren van zoekmachineoptimalisatie. Videomarketing waarbij AI wordt gebruikt, is al gangbaar en zal alleen maar geavanceerder worden. Ben je bekend met het gebruik van kunstmatige intelligentie in videomarketing? Lees berichten over AI in onze blogs.

Adverteren

In sommige gevallen staat plaatjespret.nl open voor leuke samenwerkingen waar alle partijen beter van worden. Ben je een adverteerder of een tussenpersoon zoals een marketingbureau, dan kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden tot adverteren. Globaal gaat het over adverteren in de vorm van een advertorial, linkverwijzingen op een specifieke pagina en een gastartikel.