leuke plaatjes

leuke plaatjes
leuk!
auto
baby
bloem
boerderij
boom
cupcake
cute
dieren
disney
engel
familie
felicitatie
funny
halloween
hartjes
herfst
huis
informatie
jongen
kerst
keuken
kind
lente
liefde
meisje
mens
pasen
prinses
sarah kay
schattig
snoep
sprookje
ster
strand
trouwen
verjaardag
vintage
voedsel
winter
zomer
zon
zwart wit

Leuke prinses plaatjes

Leuk, koninklijk en populair. Hier vind je leuke plaatjes van prinsessen. Deze zou je kunnen gebruiken als je een uitnodiging voor een prinsessenfeestje maakt.

Bekijk hier meer leuke tips voor kinderfeestjes

Wat is een prinses

Hetzelfde als een prins maar dan vrouwelijk. In ons land noemen we een afgetreden koningin ook een prinses net als de dochters van de koning en koningin. Willem - Alexander en zijn vrouw Maxima zijn de koning en koningin van Nederland. Hun oudste dochter, geboren op 7 december 2003, die Willem - Alexander opvolgt, is prinses en heet officieel:

 • Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria, Prinses van Oranje, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau. Haar roepnaam is Amalia.

 • Amalia heeft ook 2 zussen die prinses zijn:

 • Alexia Juliana Marcela Laurentien, geboren op 26 juni 2005, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau. Haar roepnaam is Alexia.

 • En de jongste zus:

 • Ariane Wilhelmina Máxima Ines, geboren op 10 april 2007, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau. Haar roepnaam is: Ariane.

 • Prinsessen zijn populair en spreken tot de verbeelding van jonge meisjes. Als zij een kinderfeestje geven dan is het vaak een prinsessenfeestje zodat zij zich, net als een echte prinses, koninklijk kunnen kleden met een prinsessenjurk en een tiara op hun hoofd. Ook films van o.a. Disney dragen bij aan deze populariteit.
  prinses

  tiara


  home © plaatjespret.nl - leuke prinses plaatjes