leuke plaatjes

leuke plaatjes
leuk!
auto
baby
bloem
boerderij
boom
cupcake
cute
dieren
disney
engel
familie
felicitatie
funny
halloween
hartjes
herfst
huis
informatie
jongen
kerst
keuken
kind
lente
liefde
meisje
mens
pasen
prinses
sarah kay
schattig
snoep
sprookje
ster
strand
trouwen
verjaardag
vintage
voedsel
winter
zomer
zon
zwart wit

Leuke liefdes plaatjes

Eigenlijk zou er maar één gevoel moeten bestaan, liefde! Hier vind je liefdevolle plaatjes om jouw liefde duidelijk te maken aan degene waarvoor je liefde voelt.

Soorten liefde

Liefde is niet alleen verliefdheid en het houden van je partner. Liefde is een veel breder begrip en ook de beleving en het gevoel verschilt per soort. Zo heb je liefde op het eerste gezicht, vakantieliefde, hoofse liefde, kalverliefde, liefde voor het gezin, voor vreemden, vrienden en zichzelf. En je hebt ook liefde tot god, liefdesverdriet, naastenliefde, platonische liefde en vaderlandsliefde.

Apenliefde

Dit is een niet goed voelende liefde. Het is een goed bedoelde liefde die te ver gaat. Deze vorm van liefde doet daardoor meer kwaad dan goed en wordt omschreven als een dwaze, niet verstandige liefde. Deze liefdesvorm maakt blind waardoor gevolgen niet goed worden overzien. De negatieve betekenis van het woord apenliefde komt uit de wereld van de apen. Apen ouders kunnen zoveel liefde voor hun jongen voelen dat ze deze dood knuffelen.

Valentijnsdag, de dag van de liefde

Elke dag mag wat ons betreft vol liefde zitten. Toch is 14 Februari de dag van de liefde. Een speciale dag waar we (anoniem) onze liefde aan een ander duidelijk maken. We geven Valentijn ook vaak een extra liefdevol randje door onze partner te verrassen met een valentijnskaart, een bos bloemen, een romantisch diner of een overnachting in een hotel waar de liefde zeker hoogtij zal vieren. Daarnaast zijn er genoeg andere cadeaus te bedenken om je grote liefde mee te verrassen.
liefde

valentijnscadeau


home © plaatjespret.nl - leuke liefdes plaatjes