leuke plaatjes

leuke plaatjes
leuk!
auto
baby
bloem
boerderij
boom
cupcake
cute
dieren
disney
engel
familie
felicitatie
funny
halloween
hartjes
herfst
huis
informatie
jongen
kerst
keuken
kind
lente
liefde
meisje
mens
pasen
prinses
sarah kay
schattig
snoep
sprookje
ster
strand
trouwen
verjaardag
vintage
voedsel
winter
zomer
zon
zwart wit

Leuke hapjes plaatjes

Hapjes zijn smakelijke tussendoortjes die we tussen 2 maaltijden in kunnen eten. Hier kan van alles bij bedacht worden, een snack, borrelhapjes, cocktailprikkers, toast, gevulde eieren, allerlei soorten nootjes. Mini wraps, salade, rauwkost, fruit, kaas en cocktailworstjes. En verder alles wat licht verteerbaar is.

Verjaardag hapjes

Ook bij een verjaardag zijn hapjes heel gewoon. Je kunt kiezen voor een soort vintage hapjes die al jaren op tafel komen bij verjaardagsfeesten. Denk aan stukjes kaas, worst en zoute stengels. Denk je aan andere hapjes dan kun je fruitspiesjes, komkommersalade, toast met stukjes vis, wortels, koude pasta salade en tomaten op tafel zetten.

Fruithapje

Een fruithapje is iets anders. Daar beginnen baby's van te smullen als ze tussen de 4 en 6 maanden oud zijn. Fruithapjes zijn kant en klaar te koop maar je kunt ze ook zelf maken.

Meer smakelijke hapjes

Ook koekjes, kaakjes, ijsjes, chocolade en een licht verteerbaar belegd broodje zijn hapjes die tussendoor gegeten kunnen worden. Op school kun je in de ochtend pauze broodvervangende crackers eten zoals Liga en Evergreen. Soep- en zoute stengels zijn ook lekker. Het meest gezonde hapje is fruit.
hapjes

tussendoortje


home © plaatjespret.nl - leuke hapjes plaatjes