leuke plaatjes

leuke plaatjes
leuk!
auto
baby
bloem
boerderij
boom
cupcake
cute
dieren
disney
engel
familie
felicitatie
funny
halloween
hartjes
herfst
huis
informatie
jongen
kerst
keuken
kind
lente
liefde
meisje
mens
pasen
prinses
sarah kay
schattig
snoep
sprookje
ster
strand
trouwen
verjaardag
vintage
voedsel
winter
zomer
zon
zwart wit

Leuke facebook plaatjes

Facebook is een gratis social media programma wat erg populair is. Via Facebook kun je contact hebben met familie en vrienden. Maar je kunt ook leuke informatie over allerlei zaken delen met mensen die je onderwerpen leuk vinden, deze noemen we volgers. Vanwege de populariteit van Facebook maken bedrijven ook gebruik van dit netwerk. Helaas is Facebook soms ook minder goed in het nieuws. Facebook krijgt vaak een boete omdat het wetten m.b.t. privacybescherming overtreedt

Mark Zuckerberg

Is de directeur van Facebook. Hij studeerde aan de Harvard universiteit in Amerika. Daar richtte hij, met de hulp van andere studenten, Facebook op. Het was toen de bedoeling om een social media netwerk te maken voor studenten. Later groeide dat uit tot een netwerk wat over de hele wereld populair werd. Dankzij Facebook is Mark Zuckerberg inmiddels één van de rijkste mannen ter wereld.

Facebook symbolen

Het meest bekende symbool is de duim. Vinden we iets leuk op Facebook dan waarderen we dat met een duim omhoog. Vinden we het minder leuk dan plaatsen we een duim die omlaag wijst bij het bericht. Zo'n bericht noemen we in het Engels een 'post', we spreken dat uit als 'poost' Als we zelf een bericht plaatsen dan 'posten' we dat, ook dat is bij Facebook een Engels woord wat we uitspreken als 'poosten'. Het duim omhoog symbool staat voor het Engelse woord 'like' wat we binnen de Facebook wereld heel vrij kunnen vertalen als 'dat vind ik leuk' De officiele vertaling van het Engelse woord 'like' is 'graag willen'.
facebook

facebook slogan

home © plaatjespret.nl - leuke facebook plaatjes