leuke plaatjes

leuke plaatjes
leuk!
auto
baby
bloem
boerderij
boom
cupcake
cute
dieren
disney
engel
familie
felicitatie
funny
halloween
hartjes
herfst
huis
informatie
jongen
kerst
keuken
kind
lente
liefde
meisje
mens
pasen
prinses
sarah kay
schattig
snoep
sprookje
ster
strand
trouwen
verjaardag
vintage
voedsel
winter
zomer
zon
zwart wit

Leuke dozen plaatjes

Dozen zijn handige hulpmiddelen als we iets willen opbergen, in huis spullen willen verplaatsen of als we gaan verhuizen. Verhuisdozen hebben makkelijke gaten aan de zijkant waardoor we ze makkelijk kunnen oppakken. Dozen worden ook gebruikt om cadaus in te pakken. Een doos is meestal van karton gemaakt maar een opbergdoos kan ook van kunststof zijn, dan noemen we de doos opbergbox.

We gebruiken steeds meer dozen.

Als we op het internet in webshops kopen ontvangen we de gekochte artikelen vaak in dozen. Omdat deze manier van online shoppen steeds verder groeit neemt het gebruik van dozen dus ook toe.

Geschenkdozen

Deze dozen bestaan in allerlei vormen en kleuren. Hier zit een cadeau in verpakt. Geven we een leuk cadeautje met moeder- of valentijnsdag dan kan het cadeautje ook verpakt zitten in een rood hartvormig doosje.

Andere doos

We gebruiken het woord doos ook als we iets anders bedoelen. Een vrouw die onhandig of dom is noemen we ook doos. Een doosje is een kleine doos waar niet veel in past. Denk bijvoorbeeld aan een sierdoosje, medicijndoosje of luciferdoosje. Deze kleine doosjes zijn niet altijd van karton maar kunnen ook van hout, plastic, metaal of papier zijn.
doos

geschenkdozen


home © plaatjespret.nl - leuke dozen plaatjes