leuke plaatjes

leuke plaatjes
leuk!
auto
baby
bloem
boerderij
boom
cupcake
cute
dieren
disney
engel
familie
felicitatie
funny
halloween
hartjes
herfst
huis
informatie
jongen
kerst
keuken
kind
lente
liefde
meisje
mens
pasen
prinses
sarah kay
schattig
snoep
sprookje
ster
strand
trouwen
verjaardag
vintage
voedsel
winter
zomer
zon
zwart wit

Leuke cheerleader plaatjes

Bij het populaire Amerikaanse football en basketbal kunnen cheerladers gezien worden als een soort super fans van hun team. Deze vooral vrouwelijke cheerleaders oefenen veel en hard om allerlei dansjes te leren. Als cheerleader team, gekleed in dezelfde outfit en vaak pompoms in hun handen, vermaken ze de supporters van hun team. Hierbij hebben ze één doel, publiek en spelers van het team nog enthousiaster maken waardoor iedereen hun team nog meer gaan aanmoedigen. Dat moet ook doorwerken naar hun spelende team waardoor de spelers de wedstrijd beter gaan spelen. Het dansen van cheerleaders gaat veel verder dan het dansen alleen, ze doen ook knappe stunts tijdens hun optreden.

Cheerleader yell

Deze kan gezien worden als een soort strijdkreet, een ingestudeerde tekst die ze tijdens hun optreden luid schreeuwen om hun team aan te moedigen. En om de supporters van hun team luidkeels mee te laten doen met hun yell.

All star cheerleading

Is razend populair in Amerika. Het is de sport cheerleaden waar mannen en vrouwen, ook als gemengd team, wedstrijden spelen tegen andere teams. Mensen die deze sport beoefenen moeten heel veel trainen en stunts en dans oefenen die ze bij de wedstrijden willen laten zien.
cheerleaderhome © plaatjespret.nl - leuke cheerleader plaatjes