leuke plaatjes

leuke plaatjes
leuk!
auto
baby
bloem
boerderij
boom
cupcake
cute
dieren
disney
engel
familie
felicitatie
funny
halloween
hartjes
herfst
huis
informatie
jongen
kerst
keuken
kind
lente
liefde
meisje
mens
pasen
prinses
sarah kay
schattig
snoep
sprookje
ster
strand
trouwen
verjaardag
vintage
voedsel
winter
zomer
zon
zwart wit

Leuke camping plaatjes

Een camping is een kampeerplaats voor stacaravans, toercaravans, vouwwagens, tenten en campers. Je kunt een seizoenplaats huren voor een stacaravan waarbij je vaak een stukje grond hebt. Een kampeerseizoen loopt van April tot Oktober. Er zijn ook campings die het hele jaar open zijn. Ga je op vakantie naar een camping dan kun je een plek huren voor je tent, camper, mobiele toercaravan of vouwwagen. Heb je zelf geen caravan dan kun je deze voor je vakantie huren op een camping. Er zijn verschillende campings, eenvoudige met alleen wat basis voorzieningen. En luxe campings waar een zwembad bij is en gelegenheid om wat boodschappen te kopen. Tijdens schoolvakanties zijn daar meestal animatieteams aanwezig zijn om de kinderen te vermaken.

Kamperen bij de boer

Voor natuurliefhebbers die van rust houden en niet al te hoge eisen stellen aan het kamperen is de boerencamping erg leuk. Heb je kinderen dan is het kamperen op deze campings een avontuurlijke onderneming. Zij leren op een leuke manier het leven op de boerderij kennen. Daarbij zijn ook boerderijdieren betrokken.

Campings bij pretparken

Hou je van pretparken en kamperen? In Nederland zijn een aantal campings te vinden die bij pretparken horen of er dichtbij zijn. Bij deze pretparken vind je campings, Ponypark Slagharen, Duinrell, Beekse Bergen en bij de Efteling. Wil je in een ander land kamperen bij een pretpark? Via bekende kampeer reisorganisaties zijn leuke campings te vinden die dicht in de buurt van buitenlandse pretparken liggen.

Glamping

Is een andere vorm van kamperen. Wil je kamperen met wat meer luxe? Dan zou je kunnen glamperen op een glamping. Het is vakantie vieren op een camping met meer luxe. Om te glamperen huur je een vakantie accommodatie op een glamping waar je meer comfort hebt dan in een gewone caravan of tent.
camping

glamping


home © plaatjespret.nl - leuke camping plaatjes