leuke plaatjes

leuke plaatjes
leuk!
auto
baby
bloem
boerderij
boom
cupcake
cute
dieren
disney
engel
familie
felicitatie
funny
halloween
hartjes
herfst
huis
informatie
jongen
kerst
keuken
kind
lente
liefde
meisje
mens
pasen
prinses
sarah kay
schattig
snoep
sprookje
ster
strand
trouwen
verjaardag
vintage
voedsel
winter
zomer
zon
zwart wit

Leuke camper plaatjes

Een camper is een populair motorvoertuig als je op vakantie gaat. Je kunt een camper zien als een samenvoeging van een autobus en caravan. Met een camper ben je tijdens je vakantie nooit gebonden aan één plaats. Je rijdt gewoon van de ene naar de andere kampeerplaats die je wel vroegtijdig moet reserveren. Het is vaak niet toegestaan om met je camper langs de weg te kamperen.

Het interieur van een camper

Het interieur hoort ook bij het camper gemak. Je hebt alles bij je en hoeft bijvoorbeeld geen slaapplaats te zoeken. Slapen doe je in de camper. Voor een lekker ontbijt, lunch of diner heb je een tafel beschikbaar. De bereiding van het eten doe je in het aanwezige keukentje. Verder is er zitruimte, een chemisch toilet en een wasgelegenheid aanwezig. Alles hangt qua formaat en aanwezigheid af van de luxe en grootte van de camper. Dit varieert van heel basic tot zeer luxe.

Zelf camper inrichten

Is een mogelijkheid. Je kunt een camper kopen of huren. Koop je een camper dan is de vraag of je een compleet ingerichte camper koopt of een lege die je zelf in gaat richten. Handige mensen kunnen het interieur dan helemaal naar eigen wens maken. Regelmatig kiezen mensen ook voor wat oudere busjes die ze ombouwen tot camper.

Veel verschillende woorden voor camper

In de Nederlandse taal zijn veel verschillende woorden voor camper. Het woord camper is Engels, net als mobilhome en motorhome. Nederlandse woorden voor camper zijn kampeerwagen en kampeerauto. Het laatste woord is niet helemaal Nederlands, daar zit het Engelse woordje home in. In de Vlaamse taal noemen de Belgen een camper ook zwerfwagen.
camper

deel interieur camper
home © plaatjespret.nl - leuke camper plaatjes