leuke plaatjes

leuke plaatjes
leuk!
auto
baby
bloem
boerderij
boom
cupcake
cute
dieren
disney
engel
familie
felicitatie
funny
halloween
hartjes
herfst
huis
informatie
jongen
kerst
keuken
kind
lente
liefde
meisje
mens
pasen
prinses
sarah kay
schattig
snoep
sprookje
ster
strand
trouwen
verjaardag
vintage
voedsel
winter
zomer
zon
zwart wit

Leuke anker plaatjes

 • Als schepen niet kunnen aanmeren bij een kade om het schip daar vast te leggen gebruiken ze ankers op plaatsen waar ze stil mogen gaan liggen. Ze mogen uiteraard, doordat ze stil liggen, ander scheepvaartverkeer niet hinderen of in gevaar brengen. Een schip blijft stil liggen d.m.v. een groot zwaar anker dat vast zit aan een zware ketting. Het schip laat het anker aan de zware ketting zakken naar de zeebodem en blijft daar liggen. Wil een schip binnen territorale wateren voor anker gaan liggen, zo noemen we dat, dan heeft het schip toestemming nodig. Territoriale wateren zijn kuststroken van landen die aan zee grenzen. Deze stukken zeewater horen volgens afspraken bij het land waar ze aan grenzen. Over de afmetingen zijn internationale afspraken gemaakt. Schepen van andere landen mogen dit gebied niet zonder toestemming binnen varen.
 • Anker als tatoeage

 • Ankers zijn populair als tatoeage. Vroeger waren het vooral zeelieden die een anker als tatoeage hadden. Het paste bij het beeld van een stoere zeeman. Tegenwoordig maakt dat niet meer uit, iedereen kan een anker als tattoo nemen. Een anker heeft ook een diepere betekenis, deze staat vooral voor een solide en stevige basis die elk probleem weerstaat. Er wordt wel goed over nagedacht. Iemand kan een tatoeage gewoon leuk of mooi vinden. Anderen hebben heel veel andere redenen: vanwege de liefde voor iemand, de herinnering aan iemand, vanwege een huisdier, zelfs vanwege de 'liefde' voor een topsporter, bijvoorbeeld een heel bekende voetballer. Laat je het aanbrengen bij een goede tattoo shop dan is de gewenste tattoo enorm herkenbaar als deze is geplaatst, het lijkt dan wel een foto van bijvoorbeeld je poes, hond etc.
 • Andere artikelen die ook anker heten

 • Oude inhoudsmaat voor vloeistoffen zoals wijn.

 • Een ijzeren plaat of staaf die ze in de bouwwereld gebruiken om op een muur te plaatsen om steen constructies bij elkaar te houden.

 • Historisch Duits motoren merk

 • Wereldberoemde Duitse bouwdozen, de Anker Steinbaukasten

 • Winkelafdeling die in de ogen van de klanten en de winkel zelf, bedrijfsmatig gezien, goede omzetten haalt.

 • Anker in biljartsport, vierkante belijning aan einde kaderlijn bij biljarttafel band.

 • Naam voor Griekse jongens, de betekenis is 'mannelijkheid'.

 • Anker is de vertaling van het Engelse woord anchor, wat we op het internet kennen als de variabele tekst die voor een link wordt gebruikt. Voor het woord anker gebruiken webmasters ook het woord ankertekst of anchortext. Anchors worden gebruikt in het menu van een website om zowel in- en externe aanklikbare links een logische naam te geven, een naam die bezoekers begrijpen.

 • Daarnaast heeft deze benoeming andere voordelen, het is onderdeel van het zogenaamde linkbuilden en maakt zoekmachines zoals google duidelijk wat de webmaster bedoelt. Bij het goed benoemen van de interne links van een website helpt het om deze beter te positioneren in zoekmachines onder de gewenste zoekwoorden. Een steeds hogere positie in zoekmachines onder populaire zoekwoorden zorgt voor steeds meer bezoekers op een website.
 • anker

  ankerketting

  anker bij haven


  home © plaatjespret.nl - leuke anker plaatjes