leuke plaatjes

leuke plaatjes
leuk!
auto
baby
bloem
boerderij
boom
cupcake
cute
dieren
disney
engel
familie
felicitatie
funny
halloween
hartjes
herfst
huis
informatie
jongen
kerst
keuken
kind
lente
liefde
meisje
mens
pasen
prinses
sarah kay
schattig
snoep
sprookje
ster
strand
trouwen
verjaardag
vintage
voedsel
winter
zomer
zon
zwart wit

Leuke acrobaat plaatjes

Een acrobaat is iemand die veel oefent om een soepel en getraind lichaam te hebben. Door voortdurend te trainen en oefenen laten acrobaten geleerde dingen zien die we als minder getrainde mensen niet kunnen.

Acrobaten in het circus

Acrobaten treden vaak op in een circus. Met verschillende optredens vermaken ze het publiek. Ze zwaaien hoog in de circustent aan een trapeze, dat is een toestel om te turnen en bestaat uit 2 touwen en een houten buis. Met meerdere acrobaten springen ze dan vaak met een salto door de lucht van de ene naar de andere trapeze. Daarnaast zijn er ook acrobaten die andere kunsten laten zien, zoals koorddansen. Bij koorddansen lopen ze van de ene kant naar de andere over een dik koord wat ook hoger in de circustent is. Om zichzelf in evenwicht te houden gebruiken acrobaten bij het koorddansen een lange stok die ze in hun handen houden.

Gevaarlijk beroep

Acrobaat zijn is een gevaarlijk beroep. Omdat de kunsten die ze laten zien gevaarlijk zijn zit er onder een trapeze of het koord waarop ze koorddansen een vangnet. Hierdoor vallen ze niet op de grond als het mis gaat maar in het vangnet. Zo'n vangnet is er niet altijd. Soms komt een acrobaat na een val van grote hoogte op de grond terecht en overleeft hij de val niet.
acrobaat


home © plaatjespret.nl - leuke acrobaat plaatjes