leuke plaatjes

leuke plaatjes
leuk!
auto
baby
bloem
boerderij
boom
cupcake
cute
dieren
disney
engel
familie
felicitatie
funny
halloween
hartjes
herfst
huis
informatie
jongen
kerst
keuken
kind
lente
liefde
meisje
mens
pasen
prinses
sarah kay
schattig
snoep
sprookje
ster
strand
trouwen
verjaardag
vintage
voedsel
winter
zomer
zon
zwart wit

Leuke aardbeien plaatjes

Een aardbei is een bloeiende plant die uit de familie van de rozen komt. Deze plant kennen we vooral door de eetbare vruchten, de aardbeien. Aardbeien hebben veel vitamine C maar kunnen bij kinderen allergie veroorzaken.

Lekkere aardbeien

Aardbeien vind je in yoghurt, ijs, jam, koekjes en gezonde drankjes zoals smoothies, daarnaast is aardbeientaart of een pannenkoek met aardbeien ook erg lekker. Net als een witte boterham met wat boter, geprakte aardbeien en wat suiker er over.

Zomerkoninkjes

Aardbeien eten we vooral in de zomer, bij de steel zit een groen kroontje, zo komen aardbeien dus aan hun naam zomerkoninkjes.

Aardbeineus

Een aardbeineus komt vooral voor bij oudere mannen, vrouwen hebben er minder last van. Een aardbeineus heeft niets te maken met alcohol zoals sommigen denken. Het is een verdikking en misvorming van de neus die een rode kleur heeft. Een huidarts kan een aarbeineus behandelen met medicijnen en een operatie.

Aardbeienland

Is een leuk klein soort pretpark wat alles te maken heeft met aardbeien. Vooral voor ouders met wat jongere kinderen is het park leuk en lekker. Aardbeien kunnen daar geplukt en gegeten worden. Het park is te vinden in de plaats Horst in noord Limburg.
aardbei

aardbeien koekjes


home © plaatjespret.nl - leuke aardbeien plaatjes